Bağış Kumbara Noktası Talebi

Bağış Kumbara Noktası Nedir?

Kumbaralarımıza yapacağınız bağışlar otizmli bireyleri hayata hazırlayacaktır.

Otizm Vakfının tüm faaliyetlerine destek olmak içim kumbaralar sizleri bekliyor.

İş yeri ve kurumunuza Otizm Vakfı ve otizmli bireylere destek olmak için koyacağınız kumbara talebiniz ile sizinle irtibata geçilerek randevu talep edilecektir. Daha sonra kumbara koyulacak yer birlikte belirlenip konuşlandırılacak periyodik zamanlarda veya sizin aradığınız bir zamanda tutanak ile açılacak, toplanan para Vakıf yardım hesabına yatırılacaktır.

Kumbara Bağışları Nerelerde Kullanılıyor?

Kumbaraya attığınız her lira, otizmli bireyler için burs, Vakfın tüm ihtiyaç ve faaliyetlerine destek, çocuklarımızın geleceği için yaşam merkezi olacaktır.
Kumbara temini için 0312 460 16 28 numarasından bizleri arayabilirsiniz ya da yan taraftaki iletişim formunu doldurarak talepte bulunabilirsiniz. Sizlere göndereceğimiz Kumbara sözleşmesi ile herhangi bir sorumluluk almadan bizlere destek olmak istermisiniz?

Bağış kanallarımızı kullanarak Otizm Vakfı’na destekte bulunabilirsiniz.

BAĞIŞ YAPIN